Kultur & aktiviteter

Golfplatser i omgivningen

Upptäck mångfalden av golfbanor som finns i skåne. Upp till 20 golfbanor finner Ni inom en omkrets av ca 3mil. Det ligger bla. en 45 håls PGA bana i Bara! Med vårt ideala läge möjliggörs att lära känna de finaste golfplatserna i syd Sverige.

Kulinariska upplevelser

Här finner Ni tips över restauranger och caféer med hög kvalitet på både mat och dryck till rimliga priser.

Torup

Besök Torups slott som ligger i kanten av en underbar bokskog som har vandringsvägar för både de korta och långa promenaderna. Varför inte springa en runda i de populära spåren. Avsluta med en fika i slottsnära miljö.

Falsterbo

Ta dig tiden och åk ner till Sveriges finaste sandstrand, det är det definitivt värt. Här kan du ligga mellan sanddynerna eller direkt på sandstranden , bada i havet och har du glömt eller inte vill ta med dig picknickkorgen finns det inne i den pitoreksa byn ett mysigt fik med enklare varma och kalla rätter.

Lomma

Upplev sol och bad vid Lomma strand på lite närmare håll. Här är perfekt för familjen med barn, långgrunt. Precis i närheten av stranden finner Ni en av Sveriges bästa platser för att kitesurfa även goda möjligheter till windsurfing finns.

Malmö

Gör en utflykt till Sveriges tredje största stad. Här kan du gör ett kulturbesök på Malmöhus slott, en shoppingtur eller varför inte hyra en trampbåt och åka på kanalen.

Köpenhamn

Tag en dagstur över öresundsbron till Danmarks huvudstad.
Här kan Ni besöka den lilla Sjöljungfrun, Tivoli eller varför inte shoppa på Europas längsta gågata, Strøget.

Lund

Lund räknas till en av de äldsta universitetstäder i Sverige. De flertalet gemytliga gränder och kaféer samt den över 1000 år gamla Katedralen och den botaniska trädgården och mycket mer kan ni upptäcka genom att ta en promenad genom staden.