Night Art

Vi skapar väggkonstverk som skall ge en gemytlig men även harmonisk och naturnära känsla. Våra väggkonstverk har ofta inbyggd fiberljus, ledljus eller annan belysning. Belysningen i konstverken gör att man även på kvällen kan njuta av dem.

Våra motiv sträcker sig från natur, mytologi till astrologi.

Efter ett besök i franska polynesien lärde vi känna Maori kulturen. De använder sig av Bone Carving när de gör sina konstverk, denna teknik använder vi oss av numera för att få rätt känsla i våra konstverk. Vi gör smycken i ben, horn och även i olika ädelträ.

Allt började med att vi gjorde egna konstverk för våra väggar. Vilket träslag vi skulle använda oss av var naturligtvis ek, vars träslag vi förälskat oss i. Även egendesignade smycken började vi bära. Efter en tid så fick vi beställningar på vår konst och numera kommer order in på olika typer av konstverk eller smycken.

Vi gör ingen konst som serieproduktion utan alla konstverk eller smycken är unikat. Efter önskemål tar vi även emot beställningar på konstverk som behöver ha en viss storlek eller behöver gå i en viss genger, naturligtvis i vår stil men som vi vet kommer att passa in hos våra kunder.

Skicka en förfrågan